Levering

Vitamix Pro 750 Heritage, Rostfri Stål

Vitamix Pro 750 Heritage, Rostfri Stål

Vitamix Pro 750 Heritage, Rostfri Stål

Vitamix Pro 750 Heritage blender. Kompakt superblender med 5 indbyggda program, kabinet i rostfri stål och kanna på 1,9 liter.

Lagerstatus: Tillfälligt slut

VM-Pro750

9 395,00 SEK

Köp nu

Klarna  Från 433,00 SEK /mån

Mer Info

Den helt nya VitaMix Pro750 Heritage är, som framgår av namnet, en professionell blender. Den skiljer sig från andra VitaMix-blenders genom sin kompaktare och elegantare design. Den är faktiskt hela 7 cm lägre än till exempel den klassiska VitaMix TNC5200, vilket inte minst beror på den lägre blenderkannan. Men genom att bredden ökats rymmer den ändå hela 1,9 liter – och därtill har ljudnivån sänkts med 40 % i förhållande till tidigare modeller.

Vi har nu fått in den uppgraderade modellen med namnet ’Heritage’ på lager. Jämfört med den tidigare Pro750 skiljer sig Pro750 Heritage sig på följande punkter:
 
-        Höljet är nu i rostfritt stål där den tidigare modellen var med plasthölje i Stainless Steel finish
-        Det nya rostfria höljet har rundade kanter
-        Den stora inställningsratten är inte längre bakgrundsbelyst
-        Pro750 Heritage levereras nu med ett 178-sidigt recepthäfte med mer relevanta recept i jämförelse med den receptbok som medföljde den tidigare utgåvan av Pro750.
 
VitaMix Pro750 framstår i den nya stålhöljet, om möjligt, ännu mer gedigen än föregångaren – det utstrålar helt enkelt kvalitet i varje detalj.

Det är också en nyhet att VitaMix förser sina blenders med inbyggda program. Första gången de gjorde så var med VitaMix Pro500 och nu igen med Pro750-modellen, som har 5 program, varav det ena är ett rengöringsprogram*! Om du föredrar att själv reglera hastigheten på din VitaMix Pro750, så är det ett rent nöje att använda den ultraexakta vridkontakten, som ger dig fullständig kontroll över varvtalet.

De 5 inbyggda programmen är lätta att ställa in och garanterar att resultatet alltid blir lika bra oavsett om du gör smoothies, glassdesserter, soppor eller puréer. En av fördelarna med att använda programmen är att du inte behöver stå intill blendern medan den går. Den stannar automatiskt när den är klar.

Den helt nydesignade kannan på 1,9 liter - som är tillverkad av BPA-fri Eastman Tritan® co-polyester - är tillräckligt stor för måltider för hela familjen eller mindre bjudningar, men ändå inte högre än att den får plats under de flesta vägghängda köksskåp (44 cm.)

Et af de punkter, hvor VitaMix virkelig skiller sig ud fra billigere konkurrenter, det er på kandens design. VitaMix er en specialist producent, som har brugt rigtigt mange år til at udvikle- og forfine en kande med det perfekte flow, hvilket er altafgørende for det færdige resultat. I denne video kan du se præcis, hvordan det fungerer - Lad være med selv at prøve det hjemme:

VitaMix Pro750 levereras med många tillbehör i kartongen:

- DVD på engelska, där några av de populäraste recepten beskrivs och samtidigt visar hur du bäst använder VitaMix Pro750
- VitaMix Stav (tamper), som är perfekt när du vill göra jordnötssmör, pesto eller andra trögflytande pastor. Den är  särskilt utformad för att passa ned i hålet just till kanten och hindras att komma i kontakt med kniven i botten på kannan.
- Kokbok på engelska, 176 sidor.
- Bruksanvisningen "Getting Started", som innehåller grundläggande recept och en genomgång av några valda tekniker som hjälper dig att förstå din nya VitaMix-blender.

*) Regöringsprogram: Häll varmt vatten i kannan och tillsätt några droppar diskmedel och kör sedan "Rengöringsprogrammet" i 30 sekunder. Skölj den och torka den noga så är den sedan klar att användas igen.

Välj VitaMix om du inte vill kompromissa med kvalité och egenskaper. Då får du en blender som du bara blir mer och mer förtjust i år efter år. Safter.se är auktoriserad svensk återförsäljare av VitaMix och lämnar 7 års garanti på blendern.

Produktdata

  • Højde: - 44,2 cm
  • Bredde: - 19,6 cm
  • Dybde: - 23,9 cm
  • Vægt: - 5,7 kilo
  • Strømforbrug: - 230 V, 1.200-1.400 Watt
  • Produktgaranti: - 7 år
  • Omdrejninger/minut: - 1.000-30.000/min.

Tilbehör