Vitamix Barboss Advance Blender, Röd

Barboss

Ny produkt

Vitamix Barboss Advance, röd - Professionell blender från Vitamix.

Mer detaljer

Beställningsvare

13 750,00 SEK inkl.

Mer information

VitaMix Barboss Advance är den ultimata mixern  för professionellt bruk i baren. Den är utan onödiga funktioner och mycket enkel att använda.

Vitamix Barboss är den perfekta blendern till varje mixad drink och för att göra sirap eller puré som bas för en cocktail.

VitaMix Barboss har 6 inbyggda program som automatiskt stängs av när de är färdiga. Det innebär att du kan arbeta vidare medan mixern gör sitt jobb.

De 6 optimerade programmen säkrar dig jämna resultat varje gång. Med ’puls’-funktionen kan du snabbt fräscha upp en drink.

VitaMix BarBoss är utrustad med den smarta Advance® kannan på 1,9 liter. Advance kannan ger en snabbare och jämnare blandning, dessutom är livslängden på bladet längre än normalt.

Motorn på Barboss Advance är konstruerad så att den inte kan överhettas även när du blandar hårda ingredienser. Det betyder mer tillförlitlig drift även när det går fort bakom disken.

Här kan du se en VitaMix i funktion, när Scott Baird gör en Blueberry Gin Fizz:

Safter.se är auktoriserad återförsäljare av VitaMix produkter från den officiella skandinaviska distributören, vilket är din garanti för att vi kan leva upp till garantin och serviceåtaganden. 

.

Datablad

Højde: 44,9 cm
Bredde: 20,3 cm
Dybde: 22,9 cm
Vægt: 5,7 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.000-1.200 Watt
Produktgaranti: 3 år

Tillbehör

Ladda ner

Datablad Vitamix Barboss

VitaMix Barboss Datablad

Ladda ner (0)