Vitamix Blender, The Quite One

Quiet-one

Ny produkt

VitaMix The Quite One, professionell blender från VitaMix med låg ljudnivå. 

Mer detaljer

Beställningsvare

24 500,00 SEK inkl.

Mer information

  • VitaMix ’The Quite One’ är en extremt effektiv blender som är utvecklad i samarbete mellan VitaMix och Starbuck’s caféer. Fokus har varit på att tillverka en högeffektiv mixer som gör så lite ljud som möjligt, så att den inte är störande i en café miljö.

   Resultatet är övertygande – VitaMix har lyckats framställa en blender som är 4 gånger tystare än konkurrenterna, tack vare en avancerad vibrationsdämpande teknologi och det kraftiga ljuddämpnings-skyddet som hålls på plats med magneter.

   Även om VitaMix ’The Quite One’ är ganska tyst har det inte varit en kompromiss med styrkan. Motorn i ’The Quite One’ har motsvarande 3 HK vid max hastighet på 37.000 varvtal i minuten.

   VitaMix ’The Quite One’ har 6 kontrollknappar som tillsammans täcker 34 optimerade program som säkrar optimal blandning med precis samma resultat varje gång.

   Advance® kannan på 1,4 liter med droppfri pip ger snabbare och jämnare blandning. Kniven har förbättrad hållbarhet, vilket innebär besparingar i både tid och pengar samt i slutändan en bättre upplevelse för kunden.

  • Välj Vitamix om du inte vill kompromissa med kvalitet och prestanda - då har du en blender som du får otroligt mycket nytta och nöje av många år framöver.

   Safter.se är auktoriserad återförsäljare av Vitamix produkter, vilket innebär att vi lämnar svenska garantier samt att eventuella reparationer utförs av Vitamix i Sverige.

Datablad

Højde: 45,7 cm (62,2 åben)
Bredde: 21,6 cm
Dybde: 27,2 cm
Vægt: 9,1 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.300-1.500 Watt
Produktgaranti: 3 år

Tillbehör

Ladda ner