Levering

Vitamix S30 Personal Blender

VitaMix S30 Personal Blender – din personliga blender med smart Mix & Go behållare som är enkel att ta med.

Lagerstatus: På lager

4 495,00 SEK

Köp nu

Klarna  Från 207,00 SEK /mån

Mer Info

NYHET: VitaMix S30 Personal Blender – Supersmart personlig blender i lika hög kvalitet som övrigt VitaMix sortiment. Perfekt för att blanda små portioner som du enkelt kan ta med dig i den smarta Mix & Go behållaren. Finns i 4 olika färger samt rostfritt stål.

VitaMix S30 levereras med en kompakt traditionell mixerkanna på 1,2 liter och så den nya smarta 0,6 liters Mix & Go behållaren som du kan blanda din smoothie i och sedan ta med dig. Mix & Go behållaren är utrustad med ett smart drick-lock. Du kan köpa extra Mix & Go behållare här.

VitaMix S30 är lätt att använda, den stora inställningsratten styr hastigheten i 10 steg eller så kan du använda ’puls’-funktionen.

Observera: Du kan rengöra både kniv, lock och behållare i diskmaskinen – så rengöringen är superlätt och kan inte användas som en ursäkt för att inte använda din personliga blender dagligen.

VitaMix S30 rengøres i opvaskemaskine

Det medföljer en enkel illustrerad ’Getting Started’ guide, en mer utförlig svensk bruksanvisning och inte minst en super läcker receptbok på hela 140 sidor. Den innehåller massor av inspiration om hur du kan få maximal användning av din nya VitaMix S30.

Skynda dig och beställ ditt exemplar som en av de första i Sverige – vi levererar gratis inom 1-2 dagar.

Se denna video av VitaMix S30 Personal Blender: 

Safter.se är auktoriserad återförsäljare av VitaMix produkter från den officiella skandinaviska distributören, vilket är din garanti för att vi kan leva upp till garantin och serviceåtaganden

Produktdata

  • Højde: - 39,5 cm
  • Bredde: - 15,0 cm
  • Dybde: - 20,0 cm
  • Vægt: - 3,8 kilo
  • Strømforbrug: - 230 V, 800-950 Watt
  • Produktgaranti: - 7 år

Tilbehör