BlendTec Stealth 875 Blender

stealth885

1-2 vardagar

BlendTec Stealth 875 Commercial blender med ljuddämpning och 2 Fourside kannor.

Mer detaljer

Tillfälligt slut

24 995,00 SEK inkl. moms

Mer information

Det sker något med de kommersiella mixrarna för tillfället, där fokus ligger på att minska den höga ljudnivån. Både BlendTec och VitaMix  lanserar nya kommersiella toppmodeller med kraftig ljudreducering. Vitamix har presenterat den nya VitaMix ’The Quite One’ och här är BlendTec’s motsvarighet i form av BlendTec Stealth 875 Blender.

Det är lite varierande rapporter om huruvida det är BlendTec Stealth 875 eller VitaMix ’The Quite One’ som är den tystaste. Men faktum är att det har skett en väsentlig reducering på bullernivån, som gör det möjligt att föra ett samtal i normal stämma även om mixern kör på full effekt.

BlendTec upplyser att deras Stealth 875 har en ljudnivå på 67 dB i motsats till deras andra blender med ljuddämpningsskydd, nämligen Q-serie/Connoisseur 825, som är mätt till 76 dB. Som jämförelse bör det nämnas att ett vanligt samtal vanligtvis är på omkring 65 dB.

Den förbättrade ljuddämpningen i förhållande till Q-serien/Connoisseur 825 är bl.a. uppnådd med en vibrationsdämpande gummiplatta mellan motordelen och ljuddämpningsskyddet. Dessutom har de förbättrat luftflödet som kyler motorn genom ett unikt luftflödessystem som minimerar ljudet.

Blendtec Stealth 875 levereras med de vanliga BlendTec funktionerna som inbyggda program och touch-skärm av samma typ som är känd från smarth-phones. Stealth har hela 34 förprogrammerade blandningscykler, härunder Multi, Coffee och Smoothie. Utöver är det möjlighet för inläsning av två användaranpassade profiler, där Q-serien/Connoisseur 825 endast har möjlighet för en profil.

Betjeningspanel BlendTec Stealth 875 Blender

Stealth 875 är utrustad med ett inbyggt minnes-chip, där du via ett USB kan mata ut all data som historik och annan viktig information. Det är möjligt att via en dator omprogrammera blendern online till sina egna unika inställningar på BlendTec’s hemsida.

Blendtec Stealth 875 är utrustad med en extremt kraftig 1.800 W motor som levererar motsvarande 3,8 HK (amerikanska). Stealth 875 levereras som standard med två Fourside kannor (1,9 liter) i BPA fri polykarbonat. Observera att kannorna inte får rengöras i diskmaskin. 

Datablad

Højde: 43,9 cm
Bredde: 21,8 cm
Dybde: 22,9 cm
Vægt: 7,2 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.800 Watt
Produktgaranti: 12 måneder

Tillbehör

Trust banner