Vitamix Ascent A3500i Blender

VM-Ascent-A3500i

1-2 vardagar

VitaMix Ascent A3500i med 5 inbyggda program.

Mer detaljer

Tillfälligt slut

9 495,00 SEK inkl. moms

Mer information

NYHET: VitaMix introducerar nu deras efterlängtade Ascent blender som kommer sätta en helt ny standard i kategorien för High-perfomance blenders.

VitaMix Ascent A3500i är i en supermodern design med motorhus i rostfritt stål finish och elegant touch kontrollpanel och så får du hela 10 års garanti på alla delar.

Här kan du läsa vad det är som gör VitaMix Ascent A3500i helt unik:

-        Ascent blendern kan användas med en rad olika kannor som via ett mikrochip i botten trådlöst ansluter till blendern via en ’self-detect’ teknologi, så justeras program och blenderns cykler automatiskt för den kanna som används.
-        Alla kannor kan rengöras i diskmaskinen, vilket är enormt efterlängtat.
-        Ökad säkerhet eftersom blendern inte kan startas om inte blenderkannan sitter helt korrekt monterad.
-        VitaMix Ascent levereras som standard med en 2 liters kanna med transparant klick-lock, så att man har möjlighet för att följa med i processen utan att stanna blendern och ta av locket.
-        Ascent blendern kan också användas med en 0,55 liters behållare eller en 0,22 liters skål – bägge med lock.  Dessa följer inte med som standard utan ska köpas till. De förväntas lanseras i mitten på 2018.
-        Ascent blendern styrs enkelt på den tydliga kontrollpanelen där du kan välja bland 5 inbyggda program eller själv justera hastigheten på den stora digitala vridkontakten.
-        Det förväntas att VitaMix i 2018 aktiverar den inbyggda Bluetooth mjukvaran, så att Ascent blendern kan anslutas till ’Perfect Blend’ appen, vilket ger helt nya möjligheter för optimering av resultaten.

VitaMix Ascent A3500i har 5 inbyggda program:

  1. Smoothies
  2. Varma soppor
  3. Puréer
  4. Frusna desserter
  5. Rengöring

Ascent A3500i styrs på en touchscreen-panel på framsidan av motorhuset och har en inbyggd digital timer som kan programmeras till exakt de antal sekunder du vill.

Se den kompletta genomgången av VitaMix Ascent A3500i i videon nedanför:

VitaMix Ascent A3500i levereras med följande utrustning:
-        2,0 liter kanna i BPA-fri Tritan med genomskinligt lock
-        VitaMix pusher
-        Kokbok med recept och förslag för optimal användning av blendern

Observera att det endast är standardkannan på 2,0 liter som levereras med maskinen. Är du intresserad av de smarta extra behållarna, så ska dessa köpas separat. De förväntas att lanseras i mitten av 2018.

När du köper en VitaMix Ascent blender, så medföljer en omfattande bok som utöver att innehålla en mängd olika inspirerande recept också ger dig bra tips och förslag hur du får ut det mesta av din VitaMix Ascent.

VitaMix Ascent är de första VitaMix blenders som levereras med hela 10 års garanti.

Och det är mer på väg.. VitaMix Ascent blender är nämligen utrustad med trådlös Bluetooth teknologi. Den är inledningsvis inaktiverad men enligt rykten kommer den bli aktiverad 2018. Tanken är att Ascent blendern ska kunna anslutas till ’Perfect Blend’ appen som är utvecklad av Perfect Company, som även har gjort en rad andra smarta köksmaskiner och appar, som hjälper dig att uppnå det perfekta resultatet genom specialutvecklade recept.

När VitaMix väljer att aktivera Bluetooth funktionen, så kommer blendern automatiskt skicka information om storleken på kannan till ’Perfect Blend’ appen som sedan justerar recept och måttangivning i förhållande till kannan.

Observera: Om du redan är en av de glada innehavarna av en tidigare VitaMix modell, kan du tyvärr inte använda kannorna till den nya VitaMix Ascent serien.

Välj VitaMix om du inte vill kompromissa med kvalitet och prestanda – så får du en blender som du bara blir gladare och gladare för i flera år. Vi erbjuder 10 års garanti på blendern från VitaMix vid privat bruk.

Datablad

Højde: 43,2 cm
Bredde: 20,3 cm
Dybde: 27,9 cm
Vægt: 5,4 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.200-1.400 Watt
Produktgaranti: 10 år
Omdrejninger/minut: 1.000-23.000/min.

Tillbehör

Trust banner