Witt by Kuvings Vakuumblender V1000

Ny

Ny vakuumblender från Witt by Kuvings, reducerar problemet med oxidering av råvarorna.

Witt by Kuvings Slowjuicer

Mer detaljer

På lager

Klarna  Från 323,00 SEK /mån

6 995,00 SEK

Mer information

NYHET! Så är Witt by Kuvings tillbaka på banan med deras alternativ på en vakuumblender. Witt by Kuvings V1000 / V500 drar ut luften ur kannan och skapar ett vakuum som ger ett mer homogent resultat med mindre skum och bättre näringsvärden.

Hur fungerar en vakuum blender?

Vakuum blendning handlar om att reducera mängden luft i blenderkannan innan det mixas. Det skapas ett undertryck i kannan, som minimerar en av de största utmaningarna vid blendning, nämligen att råvarorna syresätts eller oxideras kraftigt under mixningen. När man blendar med undertryck så reduceras oxideringen, nedbrytningen av vitaminer och mineraler samt att det är väsentligt mindre skumutveckling.

Se den illustrativa produktvideon här:

Enkel användning av vakuumblendern.

V1000 styrs enkelt med den stora one-touch knappen på framsidan av motorhuset. Blendern har en auto-funktion som optimerar varvantalet för bästa möjliga resultat.

Blendern har även en traditionell ’puls’-funktion och är utrustad med en skyddssensor som stänger av maskinen om motorn blir för varm under användning. Av hänsyn till din säkerhet kan blendern endast startas om kannan och blenderkappan är korrekt monterad.

Högeffektiv powerblender med ljuddämpare.

Vakuum blendern är utrustad med en extremt kraftig motor på 1.500 watt. Hastigheten kan regleras fritt i intervall mellan 2.000-20.000 varvtal i minuten, med möjlighet för att kortvarigt köra 32.000 varvtal i minuten.

V1000 har en smart ljuddämpande blenderkappa som reducerar ljudet från kannan när blendern är igång.

BPA-fri kanna med avancerat skär

Själva blenderkannan rymmer 1,5 liter till kanten, men blendar optimalt när den är cirka halvfull. Kannan har en ny avancerad 3D-blenderkniv monterad i botten som effektivt blendar alla former av pesto, såser och smoothies.

Kannan är tillverkad i slagtålig Tritan som naturligtvis är BPA-fri.

OBS: Kannan får ej rengöras i diskmaskin.

Du kan även kika på vår Vidia Vakuumblender. Vidia var först på marknaden med just en vakuumblender.

Safter.se är auktoriserad förhandlare av Witt by Kuvings produkter.

Datablad

Højde: 44,3 cm
Bredde: 21,6 cm
Dybde: 24,0 cm
Vægt: 6,2 kilo
Strømforbrug: 1.500 W
Produktgaranti: 2 år
Omdrejninger/minut: 2.000-20.000