Vitamix Ascent A2500i Blender

Ny produkt

VitaMix Ascent A2500i blender med 3 inbyggda program, trådlös teknologi och 10 års garanti.

Mer detaljer

På lager

7 495,00 SEK inkl.

Mer information

NYHET: VitaMix introducerar nu deras efterlängtade Ascent blender i Sverige. Ascent blender lanseras i två olika utgåvor, nämligen Ascent A2500i och Ascent A3500i.

Ascent A2500i är i en toppmodern design med praktisk vridkontakt för reglering av hastighet och 3 inbyggda program. Du kan välja mellan 4 fina färger till din VitaMix Ascent A2500i; svart, röd, vit och stålgrå.

Skillnad på VitaMix Ascent A2500i och Ascent A3500i:

-        A3500i har en vridkontakt och touch skärm medan A2500 styrs med en vridkontakt och analoga knappar. Båda blenders har inbyggda program, A2500i har 3 medan A3500 har 5 program.
-        Vridkontakten på A3500i är digital, vilket betyder att den inte har någon fast nollinställning. Varje gång du har använt blendern och stänger av den, så nollställer den på den aktuella positionen vilket samtidigt är din säkerhet för att du inte av misstag startar blendern på hög hastighet.
-        A3500i har ett motorhus i Stainless Steel finish medan A2500i är i slagtålig plast i 4 valfria färger.
-        A3500i har en inbyggd timer som även kan räkna ner.

Bortsett från detta är A2500i och A3500i tekniskt sätt identiska, med samma motor, trådlösa teknologi och kannor.

Här kan du läsa vad som gör VitaMix Ascent A2500i helt unik:

-        Ascent blender kan användas med en rad olika kannor som ansluts trådlöst till blendern via en ’self-detect’ teknologi så att program automatiskt blir justerat till den nuvarande kannan.
-        Alla kannor kan rengöras i diskmaskin vilket är enormt efterlängtat.
-        Ökad säkerhet eftersom blendern inte kan startas om blenderkannan inte sitter helt korrekt monterad.
-        VitaMix Ascent levereras som standard med en 2 liters kanna med transparant lock som monteras med ett ’klick’. Locket ger möjlighet för att följa med i processen utan att behöva stanna blendern och ta av locket.
-        Ascent blendern kan också användas med en 0,55 liters behållare eller en 0,22 liters skål – bägge med lock. Dessa följer inte med som standard utan ska köpas som tillbehör och förväntas lanseras i mitten på 2018.
-        Asscent A2500i blendern är lätt att använda med den tydliga kontrollpanelen där du kan välja mellan 3 inbyggda program eller själv justera hastigheten på den stora vridkontakten.
-        Det förväntas att VitaMix i 2018 aktiverar den inbyggda Bluetooth mjukvaran, så att Ascent blendern kan anslutas till ’Perfect Blend’ appen, vilket ger helt nya möjligheter för optimering av resultaten.

VitaMix Ascent A2500i har 3 inbyggda program:

  1. Smoothies
  2. Varma soppor
  3. Frusna desserter

Ascent A2500i har en inbyggd timer som visas i displayen. Timern fungerar som så, att du kan se den totala blendertiden och den stängs automatiskt av när den maximala tiden har uppnåtts för den storlek på kannan som används (exempelvis 6 ½ minut för standardkannan).

När du använder de inbyggda programmen räknar timern ner så att du kan se hur lång tid det är kvar på programmet.

VitaMix Ascent A2500i levereras med följande utrustning:
-        2,0 liter kanna i BPA-fri Tritan med genomskinligt lock
-        VitaMix pusher
-        Kokbok med recept och förslag för optimal användning av blendern

Observera att det endast är standardkannan på 2,0 liter som levereras med maskinen. Är du intresserad av de smarta extra behållarna, så ska dessa köpas separat. De förväntas att lanseras i mitten av 2018.

När du köper en VitaMix Ascent blender, så medföljer en omfattande bok som utöver att innehålla en mängd olika inspirerande recept också ger dig bra tips och förslag hur du får ut det mesta av din VitaMix Ascent.

VitaMix Ascent är de första VitaMix blenders som levereras med hela 10 års garanti.

Och det är mer på väg.. VitaMix Ascent blender är nämligen utrustad med trådlös Bluetooth teknologi. Den är inledningsvis inaktiverad men enligt rykten kommer den bli aktiverad 2018. Tanken är att Ascent blendern ska kunna anslutas till ’Perfect Blend’ appen som är utvecklad av Perfect Company, som också har gjort en rad andra smarta köksmaskiner och appar, som hjälper dig att uppnå det perfekta resultatet genom specialutvecklade recept.

När VitaMix väljer att aktivera Bluetooth funktionen, så kommer blendern automatiskt skicka information om storleken på kannan till ’Perfect Blend’ appen som sedan justerar recept och måttangivning i förhållande till kannan.

Observera: Om du redan är en av de glada innehavarna av en tidigare VitaMix modell, kan du tyvärr inte använda kannorna till den nya VitaMix Ascent serien.

Välj VitaMix om du inte vill kompromissa med kvalitet och prestanda – så får du en blender som du bara blir gladare och gladare för i flera år. Vi erbjuder 10 års garanti på blendern från VitaMix vid privat bruk.

Datablad

Højde: 43,2 cm
Bredde: 20,3 cm
Dybde: 27,9 cm
Vægt: 5,4 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.200-1.400 Watt
Produktgaranti: 10 år
Omdrejninger/minut: 1.000-23.000/min.

Tillbehör

Trust banner