Om Safter.se

Safter.se / DomoTech ApS

Hos Safter.se har vi samlat några av de bästa blenders och juicers från BlendTec, Vitamix, Omega Juicers, Sana Juicers, Angel Juicers, Champion, Tribest och Hurom.

Vår hållning är att små och billiga maskiner ofta står och samlar damm, då de inte lever upp till förväntningarna. Vi satsar på ordentliga maskiner, av hög kvalitet som samtidigt är praktiska och lätta att både använda och rengöra. Det är produkter som kommer att förse dig med färskpressad och god juice i många år.

När du handlar hos Safter.se är du skyddad av Konsumentköplagen, e-handelslagen, Distansavtalslagen och Branschreglerna för postorder som bl.a. innebär att:

- Du har 14 dagars returrätt, om du ångrar ditt köp
- Du har 36 månaders reklamationsrätt

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig en trygg handel och en seriös uppföljning även om det skulle komma till en eventuell reklamation. Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post.

Morten Mortensen, Ristretto ApS

Med vänliga hälsningar 
Safter.se, Morten Mortensen 

Safter.se är Auktoriserad Återförsäljare av BlendTec, VitaMix, Omega, Sana, Hurom, Angel Juicers, Excalibur Dehydrators, Tribest, Sedona, GreenStar och Champion . Alla produkter levereras från vårt lager i Höör eller direkt från officiella skandinaviska importören, vilket är din garanti för att vi kan leva upp till alla garanti- och serviceåtaganden.

Safter.se ägs av danska DomoTech ApS som även driver DomoTech.dk, SaftBlog.se, Senior24.dkSenior24.se och Luxwool.se.

Du kan kontakta oss på telefon 070 350 44 55 på vardagar mellan 09.00 och 15.00 eller via e-post info@safter.se, som vi svarar inom 24 timmar på vardagar.

DomoTech ApS - Herthavej 13B - DK-2920 Charlottenlund - Tel. 070 350 44 55 - CVR nr.: DK43530054 - Etableringsår: 2009