Betalning

Hos Safter.se kan du beställa dina varor online och betala via bank/kreditkort eller faktura.

Bank/kreditkort
Vi accepterar Visa, MasterCard, JCB och Maestro. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. Vid kortköp tillkommer ingen extra avgift.

För att öka säkerheten vid internethandel har Visa och MasterCard infört 'Verified by Visa' och 'MasterCard SecureCode' som tillsammans kallas '3D Secure'. Målet är att minska internetbedrägeri och därmed göra internethandel mer säker, för både kunden och för företaget.

Hos Safter.se kräver vi '3D Secure' vilket innebär att du blir bedd om att bekräfta din "3D Secure"- kod efter att du skrivit in dina kortupplysningar.

Om du inte aktiverat '3D Secure' på ditt kort så kommer din betalning att avvisas. Kontakta i så fall din bank och få mer information om hur du aktiverar tjänsten.

Faktura
Med faktura betalar du i efterskott. Betalningstiden är 30 dagar. Det tillkommer en fakturaavgift på 15 kr per faktura. Vid försenad betalning tillskrivs en påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, för närvarande 50 kr, samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.

Du måste vara över 18 år och får inte ha någon betalningsanmärkning för att använda faktura. Leveransadressen måste vara den samma som din folkbokföringsadress. Läs Klarna faktura villkor här.

Dela upp betalningen
Vi skickar din order direkt och du väljer hur mycket du vill betala av på ditt belopp varje månad. Som lägst betalar du 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet. Du kan alltid välja att betala av hela resterande beloppet på en gång.

Alla dina delbetalningsköp samlas på en smidig månadsfaktura och betalningen sker alltid den sista dagen i månaden. Årsräntan för delbetalningen är 19,5% och fakturaavgiften 29 kr/mån. Läs fullständiga kontovillkor här.

Betalningen sker via Klarnas tjänst Klarna Konto.

Banköverföring
Om du önskar att betala via banköverföring mottager du en faktura med all nödvändig information via e-post. Vi vill dock göra dig uppmärksam på att denna betalningsalternativ oftast medför ett par dagars extra expeditionstid i förhållande till betalning med kreditkort eller via Klarna.

Varorna skickas, så snart vi har registrerat din inbetalning, tillsammans med fakturan för din order, utfärdad av:

Safter.se v/DomoTech ApS
Pumpvägen 2
243 93 Höör
Tel. 070 350 44 55
Mail: info@safter.se
Org.nr.: 502082-0360
Momsnr.: SE502082036001

Alla priser på www.safter.se är i svenska kronor och inklusive svensk moms.