BlendTec Classic 575 Blender

1-2 vardagar

NYHET: BlendTec Classic 575 Blender, professionell blender för hemmabruk. Med BPA-fri kanna.

Mer detaljer

På lager

4 995,00 SEK inkl.

Mer information

Vi presenterar den efterlängtade BlendTec Classic 575 Blender på den svenska marknaden.

Blend Tec Classic 575 levereras som standard med den välfungerande Fourside kannan på 1,9 liter, och du har möjlighet att köpa till den större Wildside kannan på 2,9 liter och de smarta Twister Jars, då alla BlendTec kannor har samma koppling i botten.

BlendTec Classic 575 blender finns i tre olika färger: Svart, grafitgrå och röd.

I grunden är BlendTec Classic 575 identisk med den tidigare modellen Home Blender HP3A, så ändringarna är mestadels designmässiga.

Enkel användning och rengöring

Classic 575 är utrustad med en smart instrumentpanel med enkla och tydliga knappar, som har en gummaktig yta som är lätt att rengöra med en fuktig trasa.

Betjening BlendTec Classic 575 blender

Blendern levereras med 4 inbyggda specialprogram: C’Smoothie’, ’60’- och ’90-sekunders program’ och ’rengöring’. Programmen gör det möjligt att göra perfekta smoothies varje gång och de två tidsinställda programmen gör att man kan göra något annat medan blendern körs. Med rengöringsprogrammet rengör du lätt kannan (som aldrig får diskas i diskmaskin!)

Det är också möjligt att manuellt ställa in hastigheten genom välja ett av de fem stegen, från ’lo’ till ’hi’, eller använda ’pulse’-funktionen.

En extremt kraftfull motor

BlendTec är kända för att utrusta sina blenders med extremt kraftiga motorer. BlendTec Classic 575 är inget undantag – den levereras med en motor på 1.560 watt, vilket motsvarar omkring 3 hk på max. effekt.

Den överlägsna kraften i kombination med BlendTec’s unikt designade kannor gör blendern till en superhöghastighetsblender, som är så effektiv att den bryter ned cellväggarna i råvarorna, vilket betyder att det frigörs viktiga enzymer, vitaminer och mineraler som kroppen kan ta upp. Det bidrar till att göra den till en favorit för många som äter raw food, bland annat.

Safter.se är Auktoriserade återförsäljare av BlendTec produkterna, som levereras direkt från den officiella BlendTec importören, vilket är din garanti på att vi kan leva upp till garanti- och serviceförpliktelserna.

Datablad

Højde: 39,4 cm
Bredde: 20,3 cm
Dybde: 17,8 cm
Vægt: 3,2 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.560 Watt
Produktgaranti: 8 års garanti på alle dele
Omdrejninger/minut: 29.000

Tillbehör

Trust banner