BlendTec Designer 625 Blender

1-2 vardagar

NYHET: BlendTec Designer 625 Blender, professionell blender för hemmabruk. Med BPA-fri kanna.

Mer detaljer

På lager

7 295,00 SEK inkl.

Mer information

Vi har väntat på den länge – och nu är den här, den fantastiska BlendTec Designer 625 blendern.

BlendTec Designer blendern sätter en ny standard gällande funktionalitet och design utan att kompromissa med vare sig kraft eller effektivitet, vilket vi känner igen från den överlägsna BlendTec HP3A Home blender som vi har sålt sedan några år tillbaka.

BlendTec Designer 625 blender levereras som standard med den stora Wildside kanan, som rymmer 2,9 liter. Men utöver det skiljer sig den på flera punkter från de tidigare BlendTec modellerna, genom att den är utrustad med en smart touch-panel som gör det enkelt att använda och rengöra blendern. Det har en hänt en hel del designmässigt och BlendTec Designer 625 har en supersnygg, stilre design.

Enkel manövrering med den smarta touch-panelen

BlendTec Designer 625 har 4 inbyggda program och 7 hastigheter, som enkelt styrs med den smarta touch-panelen som har stora, lättlästa ikoner.

BlendTec Designer 625 Touch-panel
Du kan välja mellan programmen: ’Smoothie’, ’Frozen Treats’, ’Whole Juice’ och ’HotSoup’, som ger dig möjligheten att göra perfekta smoothies, juicer, sorbet och varma soppor.
Fördelen med att använda de inbyggda programmen är att de automatiskt justerar hastigheten för att få det perfekta resultaten.

Mer kraft och bättre nedkylning
BlendTec Designer levereras med en extremt kraftig motor på 1.560 watt, som ihop med Wildside kannans unika design gör att man inte behöver mixerstaven. Den kraftiga mixningen betyder att ingredienserna blandas till en homogen massa och att cellväggarna bryts ned, vilket är viktigt för att frigöra de enzymer, vitaminer och mineraler som finns i cellväggarna och som annars inte kan utnyttjas.

BlendTec Designer køling

Nedkylningen av motorn är viktigt för att maskinen ska ha en lång hållbarhet – och här har BlendTecs ingenjörer utvecklat en unik lösning som är väsentligt mycket mer effektiv än på andra modeller, vilket betyder att din superblender har längre hållbarhet.

Enkel rengöring
Tanken är att det ska vara enkelt att göra rent den nya BlendTec Designer 625 .
Sockeln är därför designad med en glatt yta utan hörn, som kan vara svåra att komma in i. Det finns inga knappar, bara en touch-panel, så att det bara är att torka av basen med en fuktig trasa efter att den har använts.
BlendTec är också kända för att inte ha någon blender-stav, utan kannorna kör med en perfekt strömvirvel som eliminerar behovet av en stav. Det betyder att det är en sak mindre att göra rent i jämförelse med till exempel en motsvarande VitaMix blender.

BlendTec Designer 625 blender finns i tre färger; svart, grafitgrå och den exotiskt rödbruna ’pomegranate’.

Safter.se är Auktoriserade återförsäljare av BlendTec produkterna, som levereras direkt från den officiella BlendTe importören, vilket är din garanti på att vi kan leva upp till garanti- och serviceförplikterna.

Datablad

Højde: 42,5 cm
Bredde: 20,3 cm
Dybde: 22,5 cm
Vægt: 4,5 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.560 Watt
Produktgaranti: 8 års garanti på alle dele
Omdrejninger/minut: 29.000

Tillbehör

Trust banner