Omega Sana Juicer 707, Saftpresser

1-2 vardagar

Sana Juicer 707 är en av de absolut bästa juicepressarna på marknaden idag och som officiell förhandlare av Sana Juicer kan du lita på våra tester och kvalitet.
Sana juicer logo.png

Mer detaljer

På lager

5 495,00 SEK inkl. moms

Mer information

Sana Juicer 707 by Omega är en relativt nyutvecklad juicepress. Den har en rad nya förbättringar jämfört med de konkurrerande juicemaskinerna på marknaden.

En viktig förändring är röret till påfyllning av ingredienser. Det har nästan den dubbla diametern jämför med andra slowjuicers. Det betyder att juicern nästan är självfödande. Du behöver alltså inte dela ingredienserna i så små bitar som förr.

Det medföljande tillbehörsprogrammet omfattar både ett fint och ett grovt filter och som om det inte var nog – även en blank sil, som gör maskinen otroligt allsidig. Maskinen har inga problem med varken vetegräs eller problematiska grönsaker med långa fibrer så som spenat och selleri, som annars kan tillstoppa filtret i de stående Slow Juicer maskinerna.

Det är också relevant att nämna att alla delarna är tillverkade av BPA- fria material. Sana Juicer 707 by Omega är också omfattad av marknadens bästa produktgaranti – du får otroliga 10 års garanti på motorn och 5 års garanti på övriga delar.

Vi har nyligen lanserat den lillasystern till Sana Juicer 707 - nämligen Sana Juicer modell 606, som är utrustad med en ny spännande funktion, nämligen en 5-trins pulp-regulator, som reglerar hur mycket fiber du föredrar i din juice. Läs mera om skillnaden mellan Sana Juicer 707 och 606vår blogg - klicka här.

Sana Juicer by Omega är enkel att plocka isär och rengöra samt lätt att samla ihop igen. Den har en elegant och kompakt design och du kan välja din favorit av 3 möjliga färger. På undersidan finns en praktisk ledningshantering som gör att du bara kan rulla ut så mycket ledning du behöver.

Här är några av fördelarna uppradade för bättre överblick:

 • - Större hål till ingredienserna
 • - Glaskanna till juicen
 • - Behållare av rostfritt stål till pulpan
 • - Alla delar är PBA-fria
 • - Ett filter med stora hål medföljer till mjuka frukter
 • - Smart ledningsrulle på undersidan av maskinen
 • - 10 års garanti på motor och 5 år på lösa delar
 • - 3 olika färger – chrome, silvergrå och metallröd


Sana Juicer by Omega är utrustad med en enkel snäcka som effektivt utvinner vitaminer, enzymer och mineraler från frukt, grönt och vetegräs. Detta görs på ett skonsamt sätt då den endast använder sig av 70-80 varv per minut. Det betyder att värmeutvecklingen, som förstör C – och Evitaminerna, minimeras. Samtidigt bildas inte skum som vid överdriven oxidering. Till skillnad från juice som pressats i traditionella centrifugalpressar, så nedbryts den inte snabbt och juicen tillverkad i Sana Juicer bevarar smak, vitaminer och näringsämnen i upp till 48 timmar om du förvarar den i kylskåpet.

Melanie och Tobias från RåGo Testar har gjort detta test av Sana Juicer 707:

Sana Juicer är tillverkad i en härlig och modern design och den arbetar tyst och stilla medan den står stadigt på de 4 fötterna.

Det intressanta med den nya Sana Juicer är att den inte ”bara” är en juicepress. Du kan också använda den till att framställa nötsmör, hacka kryddörter och vitlök. Du kan även tillverka barnmat, sojamjölk eller färsk pasta. Som du kan läsa så är möjligheterna stora och Sana Juicer lär bli en trogen följeslagare i köket.

Dessa tillbehör levereras tillsammans med Sana Juicer:

 • - 3 silar – en fin, en grov och en blank utan hål
 • - Glaskanna till juice
 • - Pulpbehållare i rostfritt stål
 • - Rengöringsborste
 • - Stav
 • - Användarmanual på engelska

Vi är mycket stolta över att presentera Sana Juicer by Omega i Sverige.

Datablad

Højde: 32,0 cm
Bredde: 18,7 cm
Dybde: 42,0 cm
Vægt: 6,4 kilo
Strømforbrug: 200 W
Produktgaranti: 10 år på motor / 5 år på delar
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 63-75
Hul til råvarer, dimension: 45 x 40 mm.

Tillbehör

Trust banner