Angel Juicer Mini Commercial 20K Visa större

Angel Juicer Mini Commercial 20K

Angel-20K

1-2 vardagar

Angel Juicer Mini Commercial - Professionell slowjuicer CE-märkt.

Mer detaljer

Bestillingsvare - Leveringstid 3-4 måneder

169 000,00 SEK inkl. moms

Mer information

Angel Juicer, model 20K - Mini Commercial är en professionell slowjuicer, anpassad för användning i juicebarer, restauranger, sjukhus eller av små kommersiella juiceproducenter.

Angel Juicers professionella maskiner är de mest avancerade juicepressarna på marknaden. De är tillverkade av 304 (18-8) rostfritt stål och är resultatet av kontinuerlig produktutveckling de senaste 30 åren.

Angel Juicer Mini Commerical 20K är utrustad med en kraftfull motor, med en prestanda på motsvarande 0,5 HK. Juicers i den här kategorin klassificeras utifrån hur många kilo morötter som den kan juicea i timmen – Angel Juicer Mini Commercial klarar 20 kilo/timme.

Angel har gjort en rad modifikationer på den ursprungliga utgåvan för att få den CE-godkänd. Därför är den europeiska utgåvan lite annorlunda än den som säljs på andra marknader och priset är dessvärre också högre.

Angel Juicer Mini Commercial är en beställningsvara och tillverkas på order av Angel Juicers, så du bör förvänta dig en leverenstid på omkring 3-4 månader efter beställning. Ibland kan det gå lite snabbare, då den europeiska importören i undantagsfall kan ha en maskin stående på lager.
Observera att priset som visas är vägledande inkl moms och att kostnaden för frakt tillkommer. Om du är intresserade av en Angel 20K Mini Commercial juicer, så kontakta oss för att få den aktuella informationen.

Våra kollegor på EUjuicers har gjort den här fina videon som ger en bra bild av hur effektiv Angel Juicer Mini Commercial 20K är.

Datablad

Højde: 85,0 cm
Bredde: 28,0 cm
Dybde: 45,0 cm
Vægt: 40,0 kilo
Produktgaranti: 1 års garanti
Juicer proces: Dual Gear
Omdrejninger/minut: 85
Hul til råvarer, dimension: Tragt Ø 12,9/5,7 cm

Trust banner