Angel Juicer 7500

AN-7500

Ny

Angel Juicer 7500 - Världens bästa Slowjuicer ! Twin-gear juicer - Den enda saftpressera som på allvar kan juica vetegräs.

Mer detaljer

På lager

Klarna  Från 645,00 SEK /mån

13 995,00 SEK

Mer information

Angel Juicer 7500 betraktas som juicer- kategorins Rolls-Royce.

Angel Juicer 7500 är tillverkad i en ovanligt snygg finish i polerat rostfritt stål – här finns inga plastdelar. Den senaste utgåvan av ´dual-gear´ teknologin medför en mycket skonsam behandling av råvarorna utan att komprimera på effektiviteten när det kommer till utvinning av juicen, och fruktköttet är betydande mycket mer torrt än från andra maskiner i samma kategori.

Angel Juicers var de absolut första som använde sig av den avancerade dual-gear teknologin med två valsar. Dessa tar fatt i varandra och fungerar i två steg. I första steget mals råvarorna grovt och i andra steget ´tuggar´ maskinen bokstavligt talat igenom frukt, örter och grönsaker. Angel Juicers skiljer sig från konkurrenterna genom den extrema precisionen i utformningen av valsarna och i de spår som griper fatt i varandra. Angel kallar teknologin för ´Shattering Helical Gear´ eller bara SHG och resultatet medför ett extremt torrt fruktkött – alltså den bästa utnyttjningen av råvarorna.  

Angel Juicers utgörs av endast 4 delar vilket gör det lätt att samla, skilja och rengöra. Här kan du se en kort video där maskinen blir uppackad och varje del presenteras:

Oavsett vilken slags frukt, grönsaker, örter, spenat och vetegräs du kan tänka dig så kan du vara säker på att Angel Juicers kan fixa det. Även de mer ´besvärliga´ produkterna som sallad, groddar och skott hanteras utan problem och saften utvinns med oerhörd effektivitet.

När man exempelvis pressar vetegräs så finns där ett generellt problem och det är att man lätt kan komma till att ´överfodra´ juicern. Med Angel Juicer 7500 är detta inte ett problem, då den har en inbyggd sensor som automatiskt registrerar när det kommit för mycket råvaror i maskinen således att maskinen inte tillstoppas och silen skadas.

Obs: Silikonpackningarna slits vid användning och man kan därför med fördel beställa några extra.  Så kan man med jämna mellanrum byta ut dem så att kopplingen mellan ”huset” och kvarnsystemet håller tätt. Dessa packningar hittar du här.

Som helt essentiellt ska det nämnas att både Angel Juicer 5500 och Angel Juicer 7500 är maskiner i en klass helt för sig. Det finns inte några maskiner på marknaden som matchar deras prestationer. Det innebär att du som går efter det ultimata inom juicers kan vara helt säker på att prisskillnaden för dessa maskiner, jämfört med andra tillverkare, tjänar in sig själv genom ett väsentligt bättre resultat än någon annan juicer på marknaden.

Önskar du att tillverka peanut butter på din Angel Juicer så ska du komma ihåg att beställa detta Peanut Butter filter.

Du har kanske hört talas om den fantastiska Norwalk Juicer som säljs i USA och kostar omkring kr. 25.000,-. Denna maskin har fått ett rykte om att vara i en klass för sig själv och det kanske är priset som gör det. Men läsa detta danska blogginlägg där vi beskriver ett jämförelsestest av Angel Juicer och Norwalk. Det är intressant läsning och gör att man kanske får upp ögonen för Angel Juicer en extra gång.

Du kan läsa mer om företaget och historien bakom Angel Juicers här.

 

Datablad

Højde: 26,3 cm
Bredde: 19,4 cm
Dybde: 48,8 cm
Vægt: 9,4 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 5 år på motor / 3 år på øvrige dele
Juicer proces: Dual Gear
Omdrejninger/minut: 82
Hul til råvarer, dimension: Tragtformet, diameter 45 mm

Tillbehör