GreenStar Elite Slowjuicer

1-2 vardagar

GreenStar™ Elite GSE-5000 Juicer – Uppdaterad utgåva av den kända twin-gear slowjuicer.

Mer detaljer

På lager

8 995,00 SEK inkl. moms

Mer information

Green Star™ Elite GSE-5000 juicepress är den uppgraderade versionen av den kända GreenStar slowjuicern, som har funnits på marknaden i flera år.
Den nya versionen har en supersnygg, strömlinjeformad design, men mer relevant är att GreenStar har ändrat på formen och längden på valsarna, vilket tillsammans med de ökade längden på filtersilarna ger mer juice ur råvarorna.

En annan förbättring, i förhållande till de tidigare modellerna GS-1000 och GS-3000, är att det nu är väsentligt mycket enklare att samla upp juicen med ett kraftigt stäng-clips och inte minst att det gjorts en rad förändringar så att maskinen är mycket enklare att rengöra. Trots den strömlinjeformade designen så är GreenStar Elite fortfarande en enormt stor maskin, så man ska ha klart för sig att den tar upp mycket plats på köksbordet. En annan detalj är att råvarorna ännu ska skäras upp i relativt små bitar för att de ska komma igenom det rätta lilla hålet i inmatningsröret.

OBS: Se också nya GreenStar Pro med twin-gear i 100% rostfri stål för professionel bruk - klik här.

GreenStar Elite arbetar även fortsatt med det så kallade twin-gear systemet, vilket betyder att den i motsats till de flesta andra slowjuicers arbetar med två valsar, som vi känner igen från Angel Juicern. De två valsarna roterar med de sedvanliga 110 omrörningarna i minuten, vilket är lite mer än de nyaste slowjuicers på marknaden, men resultatet är fortfarande fantastiskt bra. GreenStar Elite juicar utan problem alla former av frukt och grönt, men dess egentliga styrka är helt klart bladgrönt och vetegräs, som den processar bättre än de flesta slowjuicers på marknaden och den har inte långt kvar till Angel Juicerns suveräna utnyttjandegrad, vilket är imponerande för en maskin som kostar hälften så mycket.

GreenStar Elite är utrustad med 2 olika filtersilar – en fin och en grov – som ger dig möjlighet att kontrollera hur mycket fiber du vill ha i din juice. Den kommer även med en blank insats utan hål, som gör om din GreenStar till en matberedare, som du kan använda till att göra fruktmos, pesto, nötsmör och liknande med. Samt, till sist, tillbehörsdelen som du använder för att göra brödpinnar, riskakor och rawfoodkakor med.
Glaskanna, droppskål och diverse rengöringsborstar och ’pusher’ medföljer naturligtvis också, som visas på bilden.

Datablad

Højde: 32,0 cm
Bredde: 18,0 cm
Dybde: 47,0 cm
Vægt: 13,0 kilo
Strømforbrug: 220-240 V, 165 W
Produktgaranti: 5 år
Juicer proces: Slow Masticating - Dual gear
Omdrejninger/minut: 110

Trust banner