Levering

Hurom Chef GH/DT horisontal slowjuicer

Hurom Chef GH/DT serie - horisontell slowjuicer i retro design

Lagerstatus: På lager

GH-NS

-1 525,00 SEK

6 295,00 SEK

On sale On sale!

4 770,00 SEK

Köp nu

Klarna  Från 220,00 SEK /mån

Mer Info

Hurom Chef GH/DT horisontella slowjuicer. Nu kommer en nyhet på marknaden för slowjuicers! Hurom lanserar nämligen deras första horisontella slowjuicer.
Hurom har i många varit den ledande tillverkaren av de fantastiska vertikala slowjuicers, som de var först med att lansera för några år sedan. Men nu kommer de med sin första slowjuicer av horisontell modell, som ska konkurrera med de motsvarande modellerna från Omega, som fram tills nu varit rätt ensamma på marknaden med den här typen av slowjuicer.

Snygg retrodesign
Hurom Chef GH/DT kommer med en ny, snygg retro-inspirerad design. Det är en väldigt snygg slowjuicer med rena linjer och den har dessutom nyligen mottagit designpriset ”iF Design Award 2015”.

Effektivt användande av råvarorna
Hurom Chef GH/DT är utrustad med en smart 5-stegs regulator, som också känns igen från Sana Juicer 606 och Omega J8228. Regulatorn möjliggör att variera det tryck som snäckan lägger på filtret, så att man kan optimera utvinnandet av råvarorna, samt variera hur mycket fiber man föredrar i sin juice. Det innebär att du kan juica allt från mjuka citrusfrukter till det finaste vetegräset, vilket inte många andra juicepressar klarar. Liksom på de andra horisontala slowjuicers får du inte problem med stopp i kvarnen när du juicear frukt och grönt med långa fibrer, som till exempel selleristjälkar och ingefära.

Hurom Chef DT - Detaljefoto

Effektiv 5-i-ett maskin.
Hurom Chef GH/DT är inte bara utmärkt för att göra kallpressad juice med, den kan även pressa pasta.
Om du stänger av juiceutloppet med det medföljande filtret och de andra tillbehören som kommer med maskinen, så kan du förvandla den till en effektiv köksmaskin, som du kan använda till att göra fruktmos, pesto, nötsmör eller pasta med.  

Stort antal tilbehör
Hurom Chef GH/DT levereras med ett ganska omfattamde tillbehörsprogram, vilket omfattar en standardfiltersil med fina hål och en blank filtersil utan hål, som används tillsammans med någon av de 4 olika tillbehören som förvaras i en smart, liten ask. Det följer också med en juicebehållare och en fruktköttsuppsamlare, samt en rengöringsborste.

Det är också viktigt att nämna att alla delar av juicern är tillverkad av BPA-fritt Tritan material.

Enkel rengöring
Maskinen är utrustad med en smart ’one-touch’ knapp som används för att sätta ihop och ta isär juicer-enheten. Det är en stor förbättring i jämförelse med konkurrerande slowjuicers, som kopplar ihop motorenheten och juicerenheten med ett vrede som kan vara svårt att vrida om, om det kommer juice i kopplingen – detta problem har Hurom elegant löst med denna kontakt.

Dessutom är Hurom Chef GH/DT precis så lätt att göra den som alla andra horisontala slowjuicers, då den består av relativt få delar som kan sköljas av under rinnande vatten.

Sammanfattning
Rent teknologiskt kommer inte Hurom Chef GH/DT med så många nyheter, den är i det närmaste identisk med Sana Juicer 606 och Omega J8228, så den verkliga nyheten är den fantastiskt snygga retrodesignen och den smarta ’one-touch’ kopplingen mellan motor- och juicerenheterna.

Om tillverkaren
Hurom är en sydkoreansk tillverkare av slowjuicers, som sedan de etablerade sig 1974 har varit banbrytande inom forskning, innovation och teknologi inom juicing.
Som tidigare nämnt så är Hurom mest känt för deras vertikala (uppräta) slowjuicers som har dominerat marknaden de senaste åren, men förutom att utveckla och tillverka slowjuicers under sitt eget namn så tillverkar Hurom också slowjuicers, och delar till dem, åt andra leverantörer som Omega, Sana Juice by Omega och Oscar, så det handlar om ett kompetent företag.

Ladda gärna ned Huroms egen produktpresentation på engelska, som finns nederst på denna sida under ’Dowloads’.

Produktdata

  • Højde: - 34,5 cm.
  • Bredde: - 16,3 cm.
  • Dybde: - 42,4 cm.
  • Vægt: - 6,0 kilo
  • Strømforbrug: - 150 W
  • Produktgaranti: - 6 år på motor / 3 år på løsdele
  • Juicer proces: - Slow Masticating
  • Omdrejninger/minut: - 70-80
  • Hul til råvarer, dimension: - 45 x 40 mm.

Download