Sana 727 Supreme juicer

EUJ727-black

1-2 vardagar

Sana 727 Supreme juicer är en helt ny slowjuicer som är utvecklad helt från grunden. Extremt exklusiv utrustning och prestation i toppklass. Förmodligen den mest effektiva singelkvarn-slowjuicern på marknaden.

Sana Juicer by Omega

Mer detaljer

Tillfälligt slut

8 495,00 SEK inkl. moms

Mer information

NYHET: Sana 727 Supreme juicer är en helt ny slowjuicer som är utvecklad från grunden med erfarenheterna från de övriga modellerna i Sana serien. Utvecklingen av Sana 727 Supreme har pågått under 3 år, så det är verkligen tal om en genomarbetat produkt i otroligt hög kvalitet och med prestationer helt i särklass för en singelkvarn slowjuicer.

Bland de unika egenskaperna med Sana 727 kan nämnas:
 • En helt nyutvecklad och patenterad BLDC motor som till skillnad från alla andra slowjuicers på marknaden inte har några begränsningar på hur länge den kan användas. Samtidigt har den ett mycket lågt energiförbruk, ett stort kraftöverskott och är extremt slitstark.
 • Sana 727 har variabel hastighet som kan justeras i intervallet 40-120 varvtal/minuter vilket ger dig möjlighet att optimera juiceningen i förhållande till vilka råvaror du använder.
 • Juicetrumman påmonteras och demonteras med en enkel ’one-touch’ koppling, där du endast ska trycka på utlösarknappen och vrida på trumman så är den demonterad.
 • Sana 727 har ett helt nyutvecklat juice-system där både trumman och kvarnsnigeln är designad annorlunda i förhållande till tidigare utgåvor. End-cap’en är nu utrustad med ett roterande blad i rostfritt stål som säkrar bäst möjliga utbyte av råvarorna.
 • Supreme juicemaskin har en tratt till råvarorna som är tvådelad. Den vanliga tratten och ett integrerat rör med bred införsel, som är väl ämnat för mindre bitar eller bladgrönt.
 • Juicemaskinen är också utrustad med en juice flärp som gör det möjligt att stänga för utförseln av juice. På det viset undgår du att det droppar juice från trumman på köksbänken. Du kan även använda den till att stänga när du häller vatten i trumman för att rengöra den.
 • Det medföljer en fin, en grov och en blank filtersil. De är nu delvis i rostfritt stål, vilket ger en bättre hållbarhet.
 • Alla delar som är i kontakt med råvaror och färdig juice är naturligtvis tillverkade av BPA-fri plast.
Se vår presentationsvideo av Sana 727 Supreme här:

Sana 727 Supreme är i en helt egen klass både kvalitets- och utrustningsmässigt, med omfattande standardutrustning.
 • Det medföljer exempelvis två juiceglas, som är handgjorda kristallglas! De innehåller var 500 ml och tyngden understryker vilken kvalitet de är tillverkade i.
 • Det medföljer också en extra stor pulp-uppsamlare i rostfritt stål, med en elegant design som matchar linjerna i juicern.
 • Sana 727 levereras med tre filterinsatser, den fina normala filtersilen, den grova filtersilen med lite större hål och så den blanka insatsen som används för att göra pesto, nötsmör och liknande.
Här kan du se en liten film om hur de fina kristallglasen tillverkas:

Sana 727 Supreme är inte en billig maskin, men den är möjligtvis den mest effektiva slowjuicern på marknaden och ett bra alternativ till en Angel slowjuicer som kostar omkring det dubbla.

Nedanför kan du se en video med en genomgång av Sana 727 med ett specifikt selleritest, där Sana 727 presenteras som den bästa och mest effektiva singel kvarn maskin överhuvudtaget.

Precis som systermodellerna Sana 606 och Sana 707 kan även Sana 727 monteras med Sana oljepress som extra tillbehör.

Se video med test av selleri på Sana 727 Supreme här:

Vi är väldigt stolta över att kunna presentera denna spännande nyhet från Sana Juicer, som sätter ny standard för vad man kan göra med en singel kvarn slowjuicer.

Datablad

Højde: 39,0 cm
Bredde: 20,0 cm
Dybde: 38,0 cm
Vægt: 5,0 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 10 år på motor / 5 år på delar
Juicer proces: Slow masticating
Omdrejninger/minut: 40-120

Tillbehör

Trust banner