Omega MM900HDC Horisontell sellerijuicer

MM900HDC

1-2 vardagar

Omega MM900HDC slowjuicer är optimal för att göra selleri och utvecklad i samarbete med Anthony William. Utrustad med den helt nya justerbara end-cap optimerad för att juica selleri.

Mer detaljer

Tillfälligt slut

5 295,00 SEK inkl. moms

Mer information

NYHET: Äntligen kan vi erbjuda den efterlängtade Omega MM900HDS, som är utvecklad i samarbete med Anthony William, känd som den store förespråkaren för de positiva egenskaperna med selleri.

Unik konstruktion – speciellt till selleri
Omega MM900HDC utmärker sig genom att ha den unika justerbara end-cap, som är utvecklad speciellt med syfte på att juica selleri. Selleri som kan vara en utmaning för en slowjuicer med sina långa sega fibrer som kan göra att det blir stopp i kvarnen. Detta problem är nu löst med den nya konstruktionen av kvarnen och end-cap´en.

Allsidig slowjuicer
När du köper Omega MM900HDC medföljer också den vanliga end-cap, vilket gör slowjuicern lämplig för alla typer av frukt och grönt. Den pressar fantastiskt god juice av citrusfrukter, äpplen, bär, vindruvor, kryddörter och annat grönt. Den fungerar också till vetegräsjuice, som annars kan vara lite av en utmaning för slowjuicern av den vertikala modellen.

Utnyttjar effektivt råvarorna i en skonsam process
MM900HDC fungerar som de flesta moderna slowjuicers med relativt låga varvtal – omkring 80/minut – vilket betyder at själva juiceprocessen är en skonsam pressprocess, där man utvinner maximal mängd juice av råvaran samtidigt med att vitaminer, mineraler och enzymer bevaras på bästa sätt pga. den låga oxideringen och skumutvecklingen.Enkel att rengöra
Slowjuicern består av relativt få delar, vilket gör att den är enkel att rengöra genom att skölja den under rinnande vatten, och använda den medföljande rengöringsborsten.

Anthony William och Omega slowjuicer
Omega MM900HDC är som nämnt utvecklad i samarbete med selleri-aposteln Anthony William som är mannen bakom den kända bloggen MedicalMedium, och den världsomspännande sellerijuicing trenden. Om du inte känner till Anthony William så kan du läsa en summering av de positiva egenskaperna av selleri i vårt blogginlägg här.

Eller så kan du klicka här och gå direkt till hans webbsida och läsa hans prisning av Omega MM900HDC.


OBS: Modellbeteckningen på den nya 2022 modell är MM900HDC, där 'C' hänvisar till färgen på kabinettet, som er 'chrome'. Den tidigare modellen var 'silver' og havde beteckningen MM900HDS, 'S' för 'silver'.

Köp din nya Omega MM900HDC på Safter.se – Vi levererar inom 2 – 3 dagar, sen är du igång med en sundare livsstil.

Datablad

Højde: 39,4 cm.
Bredde: 16,5 cm.
Dybde: 36,8 cm.
Vægt: 7,0 kilo
Strømforbrug: 200 W
Produktgaranti: 24 måneder
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 80
Hul til råvarer, dimension: Rund, diameter 44 mm

Trust banner