Omega MM1500 Horisontell sellerijuicer

MM1500

1-2 vardagar

Nyhet: Omega MMs500 slowjuicer är optimal för att göra selleri och utvecklad i samarbete med Anthony William. Utrustad med den helt nya justerbara end-cap optimerad för att juica selleri.

Mer detaljer

På lager

6 595,00 SEK inkl. moms

Mer information

NYHET: Omega MM1500 Selleri slowjuicer - Så er vi klar med uppföljaren till den populära Omega MM900HDS, som är utvecklad i samarbete med Anthony William, känd som den store förespråkaren för de positiva egenskaperna med selleri.

Unik konstruktion – speciellt till selleri
Omega MM1500 är vidareutvecklingen av den populära MM900HDC, som utmärker sig genom att ha den unika justerbara end-cap, som är utvecklad speciellt med syfte på att juica selleri. Selleri som kan vara en utmaning för en slowjuicer med sina långa sega fibrer som kan göra att det blir stopp i kvarnen. Detta problem är nu löst med den nya konstruktionen av kvarnen och end-cap´en.

Allsidig slowjuicer
När du köper Omega MM1500 medföljer också den vanliga end-cap, vilket gör slowjuicern lämplig för alla typer av frukt och grönt. Den pressar fantastiskt god juice av citrusfrukter, äpplen, bär, vindruvor, kryddörter och annat grönt. Den fungerar också till vetegräsjuice, som annars kan vara lite av en utmaning för slowjuicern av den vertikala modellen.

Utnyttjar effektivt råvarorna i en skonsam process
MM1500 fungerar som de flesta moderna slowjuicers med relativt låga varvtal – omkring 80/minut – vilket betyder at själva juiceprocessen är en skonsam pressprocess, där man utvinner maximal mängd juice av råvaran samtidigt med att vitaminer, mineraler och enzymer bevaras på bästa sätt pga. den låga oxideringen och skumutvecklingen.
Enkel att rengöra
Slowjuicern består av relativt få delar, vilket gör att den är enkel att rengöra genom att skölja den under rinnande vatten, och använda den medföljande rengöringsborsten.

Vad är skillnaden mellan Omega MM1500 och MM900HDC?
Den tidigare modellen MM900HDC är designad för ett dagligt juicebehov på cirka en halv liter -  MM1500 kan juice upp till 1,5 liter åt gången.
Kvarnsniglen är densamma som i MM900HDC, men alla andra delar är gjorda av starkare kvalitet för bättre hållbarhet. Till exempel sitter trumman bättre fast i juicepresshuset och är större med en diameter på 5 cm jämfört med 4,5 cm. på den förra. Filtersilen har modifierats, vilket allt bidrar till bättre passage av råvarorna och högre kapacitet.
Kanske viktigast av allt är att både låsringen och end-cap'en är både större och starkare, så att de klarar det höga trycket när man pressar selleri. Så sammantaget är detta en ganska omfattande uppgradering.

Anthony William och Omega slowjuicer
Omega MM1500 är som nämnt utvecklad i samarbete med selleri-aposteln Anthony William som är mannen bakom den kända bloggen MedicalMedium, och den världsomspännande sellerijuicing trenden. Om du inte känner till Anthony William så kan du läsa en summering av de positiva egenskaperna av selleri i vårt blogginlägg här.

Eller så kan du klicka här och gå direkt till hans webbsida och läsa hans prisning av den tidligare Omega MM900HDC.


Köp din nya Omega MM1500 på Safter.se – Vi levererar inom 2 – 3 dagar, sen är du igång med en sundare livsstil.

Datablad

Højde: 32,0 cm.
Bredde: 15,5 cm.
Dybde: 47,0 cm.
Vægt: 7,0 kilo
Strømforbrug: 200 W
Produktgaranti: 24 måneder
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 80
Hul til råvarer, dimension: Oval, 45x35 mm

Trust banner