Angel Juicer 8500S

AN-8500S

1-2 vardagar

Angel Juicer 8500 S - Världens bästa juicemaskin helt enkelt!

Mer detaljer

På lager

24 995,00 SEK inkl. moms

Mer information

Angel Juicer 8500 S – Toppmodellen inom juicemodeller med dual-gear. Den nya Angel 8500 S är identisk med Angel 7500 med undantaget att dual-gear (valsarna) och silen är tillverkade av rostfritt stål i ännu bättre kvalitet, som normalt används till kirurgiska instrument.

Bortsett från detta är den identisk med modell 7500 – som har varit betraktad som juicemaskinernas Rolls-Royce i många år.

Liksom de övriga Angeljuicers så är denna modell framställd i en ovanligt utsökt finish i 100% rostfritt stål. Maskinen är utrustad med den senaste utgåvan av ”dual-gear” teknologin, som både behandlar råvarorna mycket skonsamt och samtidigt är extremt effektiv i utvinningen av juicen. Pulpen är anmärkningsvärt mycket torrare än i andra maskiner i samma kategori.

Dual-gear’et fungerar i två steg. I första steget mals råvarorna grovt och i andra steget ”tuggar” maskinen sig bokstavligen igenom frukt, örter och grönsaker.
Angel Juicer består endast av fyra delar, vilket gör att det är enkelt att montera, demontera och rengöra.

Med en Angel Juicer kan du pressa i princip alla sorters frukter, grönsaker, örter, spenat och vetegräs. Även de mer ”besvärliga” produkterna som sallad, groddar och skott klarar den utan problem.

Obs – Du kan med fördel beställa ett par extra silikonpackningar eftersom dessa slits vid användning och skall bytas med jämna mellanrum för att kopplingen mellan ”motorhuset” och själva kvarnsystemet skall hålla tätt. Packningarna hittar du under 'Tillbehör' eller ved att klicka här.

Ett generellt problem när man exempelvis pressar vetegräs är att man lätt ”övermattar” juicepressen. Med Angel Juicer 8500 S är detta problem löst eftersom den liksom ”lillasystern” 7500 har en inbyggs sensor, som automatiskt registrerar när det är för mycket i maskinen och slår i ”backen”, så att maskinen inte täpps igen och silen skadas.

Generellt sägs det att Angel Juicer är en maskin i en klass för sig, det finns ingen på marknaden som kommer ens i närheten av dess prestation, så om du letar efter den optimala juicemaskinen så kan du vara helt övertygad om att det högre priset lönar sig, med bättre resultat än någon annan juicemaskin på marknaden och med den nya Angel 8500 S är det ännu större avstånd till konkurrenterna.


Skillnad på Angel 5500, 7500 och 8500S

När du juicar grönsaker är det lätt att man råkar överbelasta slowjuicern genom att få för mycket grönt i kvarnen på en gång. Detta kan resultera i att det byggs upp ett stort tryck invändigt i filtersilen som kan få svetsningarna eller den finmaskade silen att gå itu.
För att minimera detta problem så är alla Angel juicerna utrustade med en liten sensor som automatiskt stoppar maskinen om detta händer. Angel 7500 och 8500S kör automatiskt valsarna bakåt ett par omgångar för att tömma kvarnen och ta bort trycket och därefter fortsätta framåt igen. På Angel 5500 ska du själv trycka på ’reverse’ knappen och starta igen – alltså en mer manuell lösning.
En annan skillnad på de tre modellerna är att Angel 7500 och 8500S har en termostatstyrd ventilator som kyler maskinen. Angel 5500 har inte en termostat och ventilatorn arbetar därför konstant.  
Den sista skillnaden är att Angel 5500 och 7500 är tillverkade av livsmedelsgodkänt SUS304 stål medan Angel 8500S är tillverkad i SUS316 rostfritt stål, i så kallad kirurgisk kvalitet. Det är förklaringen på den stora prisskillnaden från Angel 7500 till Angel 8500S.

Datablad

Højde: 26,3 cm
Bredde: 19,4 cm
Dybde: 48,8 cm
Vægt: 9,4 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 5 år på motor / 3 år på øvrige dele
Juicer proces: Dual Gear
Omdrejninger/minut: 82
Hul til råvarer, dimension: Tragtformet, diameter 45 mm

Tillbehör

Trust banner