Omega Sana Juicer 606, Juicepress

1-2 vardagar

Ny juicepress från Sana Juicer by Omega, modell 606, med 5-stegs justering av fiberinnehållet i din juice. Sana Juicer är en av de bästa juicepressarna på marknaden just nu. Som officiell återförsäljare av Sana Juicer kan du lita på våra tester och dess kvalitet.
Sana juicer logo.png

Mer detaljer

Tillfälligt slut

5 395,00 SEK inkl. moms

Mer information

Sana Juicer 606 från Omega är, tillsammans med storasystern 707, förmodligen den bästa juicepressen på marknaden just nu. Så vi är mycket stolta över att vara den enda exklusiva distributören av dessa fantastiska slowjuicers i Sverige.

Sana Juicers 606 by Omega är en helt nyutvecklad juicepress med en lång rad förbättringar i jämförelse med konkurrerande juicepressar på marknaden. Sana Juicer 606 bygger vidare på den kända Omega 8226 men skiljer sig på två viktiga punkter:

Sana Juicer 606 har ett större hål för att stoppa ner råvarorna i, det är hela 40x45 mm, vilket sparar dig en massa tid från att skära dina ingredienser i små bitar. Men den viktigaste förändringen är nog att Sana Juicer 606 är utrustad med en justerbar regulator, med 5 olika inställningar som reglerar hur mycket fiber du vill ha din juice. Du väljer steg 1 till citrusfrukter och steg 5 för exempelvis vetegräs, som behöver mycket press på.

Med den nya Sana Juicer 606 från Omega kan du göra barnmat, soja- eller mandelmjölk, pressa spaghetti eller bandpasta, hacka kryddörter osv.
Om du överväger att skaffa en Sana Juicer 606 rekommenderar vi att se videon nedan. Den ger en bra inblick i vad en superjuicer som Sana Juicer kan:

Det medföljande tillbehörsprogrammet innehåller både en standard och en blank filtersil vilket gör den till en otroligt allsidig maskin. Den har inga problem med att göra juice på varken vetegräs eller de annars problematiska grönsakerna med långa fibrer som spenat och selleristjälkar, som ofta stoppar igen filtersilen på de vertikala slowjuicerna.

Det är också relevant att nämna att alla juicer-delarna är tillverkade av BPA- fria material och att Sana Juicer by Omega är omfattad av marknadens bästa produktgaranti – 10 års garanti på motorn och 5 års garanti på övriga delar.

Sana Juicer 606 by Omega är enkel att montera, ta isär och rengöra. Den är dessutom i en snygg och kompakt design. Här kan du se vad det är du får:

-        2 plastbehållare, en för juice och en för pulp
-        Standard filtersil och en blank filtersil
-        Pusher för att hjälpa råvarorna ner i kvarnen
-        Set för pressning av pasta
-        Rengöringsborste
-        Bruksanvisning på engelska
-        10 års garanti på motorn och 5 års garanti på övriga delar
-        3 olika färger – chrome, metallgrå och metallröd

Om du också är lite förvirrad över skillnaden på Sana Juicer 707 och 606, kan du läsa vårt blogginlägg – Klicka här.

Sana Juicer by Omega är utrustad med endast en kvarnsnigel som effektivt utvinner vitaminer, enzymer och mineraler från frukt, grönt och vetegräs. Eftersom den arbetar på enbart 65-75 varvtal i minuten pressar den råvarorna på ett mycket skonsamt sätt. Det innebär att det inte sker någon värmeutveckling som förstör C- och E-vitaminerna. Samtidigt bildas det inte skum som vid överdriven oxidering. Så till skillnad från juice producerat på traditionella centrifugala juicers, som nedbryts snabbt, bevarar juicen sin smak, vitaminer och näringsämnen upp till 48 timmar i kylskåp – när du gör den med en Sana Juicer.

Sana Juicer är tillverkad i en snygg och modern design som arbetar tyst och lugnt medan den står stabilt på sina 4 fötter.

Det intressanta med den nya Sana Juicer är att det inte ’bara’ är en juicepress. Du kan också använda den för att framställa nötsmör, hacka kryddörter och vitlök. Dessutom kan du göra barnmat eller färskpasta med de medföljande munstyckena.

NYHET: Med Omega Sana Juicer 606 kan du nu ävan pressa din egen olja av frö och kärnor med denna nya oljekvarn.

Sana Juicer marknadsförs också under Omega märket i USA, där du kanske sett samma modell men som går under beteckningen Omega NC800HD och NC900HD.

 

Datablad

Højde: 32,0 cm
Bredde: 18,3 cm
Dybde: 48,4 cm
Vægt: 6,0 kilo
Strømforbrug: 200 W
Produktgaranti: 10 år på motor 5 år på løsdele
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 65-75
Hul til råvarer, dimension: 45 x 40 mm.

Tillbehör

Trust banner