Omega J8228 Saftpressare

Ny produkt

Omega J8228 är en vidarutvecklingen av den bättre kända 8226 slowjuicer från Omega Juicers. Nu med den nya 5-trins pulp regulator. Det är en pålitlig och allsidig saftpressare som gör fantastisk kallpressad juice av i stort sätt alla frukter och grönsaker. Vi är officiella förhandlare av Omega maskiner.

Mer detaljer

På lager

4 395,00 SEK inkl.

Mer information

Omega J8228 är en designmässig uppdatering av den klassiska Omega 8226. Omega 8226 är känd som en av de mest genomprövade och solida slowjuicers på marknaden – Den nya Omega J8228 är en slowjuicer av överlägsen kvalitet och tillverkad av amerikanska Omega Juicers.

Denna modell, precis som andra saftpressar av slowjuice modell, tillverkar en fantastisk juice av citrusfrukter, äpplen, vindruvor, bär, örter och andra grönsaker. Omega J8228 är utöver detta även bra lämpad för vetegräs-juice som är känd för att vara lite av en utmaning för slowjuicers av den upprättstående typen. Men detta problem slipper du alltså med den nya modellen.

Omega J8228 kan beställas i en snygg chrome finish. Om du dock föredrar den traditionella silvergrå färgen så ska du välja Omega J8227 som är exakt samma modell med färgen som enda skillnad.

Med Omega J8228/J8227 följer 6 munstycken som du kan använda för att tillverka pasta med. Du får också en extra sil till att lägga på kannan, om du vil sila juicen en extra gång så att du slipper så mycket fruktkött/fibrer i din juice.

Omega J8228/J8227 fortsätter på linjen med det extremt välfungerande 2-stegs kvarnsystem, nu även med den nya 5-trins pulp-regulator, som känns från Sana Juicer 606. Det säkrar dig att du får den maximala mängden saft utan fruktkött. Denna nämnda precisionsmekanik ger dig upp till 20% mer juice i förhållande till de vertikala slowjuicer- maskinerna.

Det är inte konstigt om du känner dig lite förvirrad över alla olika typer av slowjuicers som har kommit på marknaden det senaste året. Vi ha försökt uppklara det så bra som möjligt så ta och titta förbi vår blogg Saftblog.se. Där hittar du bl.a. ett inlägg om ´val av juicer´ som kanske kan underlätta för dig med att få en överblick över möjligheterna

Datablad

Højde: 39,4 cm
Bredde: 16,5 cm
Dybde: 36,8 cm
Vægt: 5,9 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 6 år på motor / 3 år på øvrige dele
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 80
Hul til råvarer, dimension: Rund, diameter 44 mm