Sana Juicer 909, Horeca Professionel Slowjuicer

Sana909

1-2 veckor

Professionel Horeca Slowjuicer från Sana Juicer. Sana Juicer 909 är speciellt utvecklad för professionellt bruk. Vi är officiell svensk återförsäljare av Sana Juicer by Omega.

Mer detaljer

Bestillingsvare 8-10 dages leveringstid

15 995,00 SEK inkl. moms

Mer information

NYHET: Så är det mer nytt inom professionella slowjuicers. Nu har vi den helt nya Sana Horeca 909 Professional Slowjuicer på lager.

Sana Horeca 909 är ännu en kvalificerad slowjuicer som ägnar sig åt bruk i caféer, juicebarer och gym där man intill nu hänvisat till traditionella råsaftcentrifuger, eftersom det inte funnits några slowjuicers tillgängliga med tillräcklig kapacitet för att användas professionellt.

Vad kan man pressa för juice?

Sana Horeca 909 är en mångsidig slowjuicer som i stort sätt kan pressa alla typer av frukt och grönsaker. Oavsett om det är äpplen, päron, citrusfrukter, bär, mango, ananas, rotfrukter, ingefära eller bladgrönsaker som spenat eller grönkål.

Sana Horeca 909 är utrustad med en smart juice-propp som också finns på mindre hushållsmaskiner. Med den kan du tillfälligt stänga för utloppet vilket innebär att du kan blanda olika råvaror i juicetrumman, så att du får en mer ensartad juice när du öppnar för juicen att rinna ner i kannan. Du kan också tillsätta andra ingredienser som exempelvis kokosmjölk, sojamjölk eller yoghurt som blir välblandat med juicen som redan är i trumman.

 Effektiv att arbeta med och lätt att rengöra

När man använder en juicepress i ett professionellt sammanhang är det ett grundläggande krav att den är enkel och snabb att arbeta med – och som producerar en stor mängd juice relativt snabbt.
Sana Horeca 909 är utrustad med ett extra stort hål för inmatning av råvaror, faktiskt är det hela 88 mm i diameter. Det betyder att du kan pressa relativt stora bitar av frukt och grönsaker direkt, utan att behöva skära dem i små bitar, som vi vanligtvis känner igen från hushållsapparater. Det sparar en massa tid!

Det är också viktigt att rengöringen är snabb och enkel, så slowjuicern består av relativt få delar som är lätta att ta isär och rengöra under rinnande vatten. Den enda delen som kräver lite extra arbete är själva filtersilen där det är viktigt att man får rengjort de små hålen för fiberrester som annars torkar in. För att göra denna del av rengöringen så enkel som möjligt medföljer en specialutvecklad rengöringsborste som är super effektiv vid rengöring.

Juiceproppen är också smart att använda vid rengöring av juicepressen. Stäng proppen, starta slowjuicern och häll i lite vatten. Så gör silikonbladen i kvarnen det mesta utav arbetet så att du bara behöver skölja delarna under rinnande vatten - så är rengöringen avklarad.

Vår trevliga vän Dan från EUjuicers har gjort denna omfattande produktvideo som ger dig en riktigt bra uppfattning om hur Sana Juicer 909 fungerar och varför den är så lämplig för professionellt bruk, se här:

Tyst och effektiv slowjuicer

Sana Horeca 909 är en slowjuicer, vilket innebär att den låter signifikant mindre än de traditionella råsaftcentrifugerna. Sana Horeca 909 roterar med endast 63 varvtal i minuten till skillnad från de typiska råsaftcentrifuger som arbetar med 12.000-15.000 varvtal i minuten med ett högt gällt ljud.  Det innebär att slowjuicern utan problem kan användas på platser där en centrifugjuicer skulle vara olämplig på grund av ljudnivån.

Sana Horeca 909 utnyttjar också råvarorna väsentligt bättre än vad du är van vid med en råsaftcentrifug. Det betyder mer juice för pengarna med en positiv effekt på ekonomin. Samtidigt är juicen av mycket bättre kvalitet eftersom hela slowjuicing processen är mer skonsam än centrifugering. Det är inte samma oxidation på juicen, inte lika mycket skum och juicen har en mycket mjukare och homogen konsistens med en sötare smak.

Vad medföljer?

På många sätt påminner Sana Horeca 909 om den nya Kuvings Chef CS600. Men en av de punkter som skiljer dem åt och förklarar prisskillnaden är att Sana Horeca 909 levereras med två kompletta juice-enheter. Det betyder att du fritt kan växla mellan två olika typer av juice utan att behöva rengöra slowjuicern när du skiftar. Du kan till exempel ha en juice-enhet som du använder till citrusfrukter och en till morot/äpple juice. Det är en fin detalj när det gäller det praktiska arbetet med maskinen.

Alla delar som kommer i kontakt med juicen är framställt av BPA-fri plast.

Sana Horeca 909 levereras i antracitgrå.

Vi är väldigt stolta över att kunna presentera dessa spännande nyheter från Sana Juicer by Omega.

 

Datablad

Højde: 51,5 cm
Bredde: 17,5 cm
Dybde: 23,0 cm
Vægt: 9,1 kilo
Strømforbrug: 200 W
Produktgaranti: 1 år på motor och øvrige deler
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 63
Kværnsystem (vertikal) 2. Generation - GE Ultem
Hul til råvarer, dimension: 88 mm Ø + ekstra

Trust banner