Levering

Omega TWN32 Twin Gear Juicer

Omega TWN32 Twin Gear Juicer från Omega. Ny extremt effektiv slowjuicer med två valsar från Omega Juicers.

Lagerstatus: På lager

TWN32SF

-200,00 SEK

5 695,00 SEK

On sale On sale!

5 495,00 SEK

Köp nu

Klarna  Från 253,00 SEK /mån

Mer Info

NYHET: Omega TWN32 Twin Gear Juicer från Omega – Nu är Omega Juicers tillbaka med en spännande nyhet, dessutom med något så ovanligt som en Twin Gear horisontell slowjuicer.

Marknaden för twin gear slowjuicers har under många år dominerats av Angel Juicer, som tillverkar extremt effektiva twin gear slowjuicers i rostfritt stål. Tyvärr säljs dessa slowjuicers för ett pris som gör att många avstår från att köpa dem. Därför är det extra spännande att Omega Juicers nu presenterar en avancerad twin gear slowjuicer till ett mer överkomligt pris. Omega TWN32 har varit på väg ut på marknaden i flera år och är nu äntligen klar efter tusentals tester och förbättringar, för att den ska vara av den kända Omega toppkvaliteten.

Twin gear teknologi

Omega TWN32:s kärnpunkt är de två valsarna (twin gear), som skiljer den ifrån alla våra övriga horisontella slowjuicers.

Det avancerade twin gear består av två valsar i stål med frästa spår, som helt exakt griper tag i varandra. Den här precisionsteknologin gör att en twin gear juicer extremt effektivt kan utvinna råvarorna, då den först skär upp råvarorna och därefter findelar dem, och till sist pressar dem mot filtersilen med högt tryck.

De två valsarna är tillverkade i rostfritt stål med BPA-fria kopplingar.

Valsarna roterar mot varandra, vilket betyder att de lätt får tag på råvarorna och drar ned dem i juicern. Resultaten är en välsmakande juice, med starka färger och väldigt fin konsistens.


Justeringsknapp för olika råvaror

Juicern är utrustad med en fjäderbelastad justeringsvrede, som reglerar det tryck som valsarna pressar med mot filtersilen, så att du kan lägga maximalt tryck på fina råvaror som vetegräs eller bladgrönsaker, och lätta på trycket för mjuka frukter, som på det sättet lättare passerar genom systemet.

Du bestämmer själv över mängden fiber i juicen

Juicern levereras med två filtersilar, en fin och en grov, vilket innebär att det är möjligt att reglera hur mycket fiber/pulp som du vill ha i din juice. Omega TWN32 juicear alla typer av frukt och grönsaker, och om du vill experimentera med vetegräs, fiberrika stjälkar, spenat och andra bladgrönsaker, och örter, så får du här en slowjuicer i världsklass.

Innehåller:
- Twin gear
- Fin filtersil
- Grov filtersil
- Pulpuppsamlare
- Juicekanna
- Två pushers; en i plats och en i trä
- Rengöringsborste
- Sil för att lägga ovanpå kannan, som avlägsnar eventuellt skum
- Handtag, som gör det lättare att skilja av juicen

Så om du är intresserad av en extremt effektiv slowjuicer, men inte är redo att spendera 10-12 000:- på en Angel juicer, så är Omega TWN32 ett väldigt intressant alternativ.

Se en minutiös produktgenomgång av vår amerikanska vän John Kohler (32 min):

Den korrekta modellbeteckningen på twin gear juicern är Omega TWN32SF. I USA heter den TWN30S, vilket är exakt samma juicer bara anpassad för amerikanska 110V.

Safter.se är auktoriserad Omega återförsäljare, vilket är din trygghet – Omega TWN32 kommer med 10 års produktgaranti.

Produktdata

  • Højde: - 39,4 cm
  • Bredde: - 16,5 cm
  • Dybde: - 36,8 cm
  • Vægt: - 5,9 kilo
  • Strømforbrug: - 150 W
  • Produktgaranti: - 10 år på motor / 5 år på øvrige dele
  • Juicer proces: - Twin Gear Slowjuicer
  • Omdrejninger/minut: - 160
  • Hul til råvarer, dimension: - Rund, diameter 36 mm

Tilbehör