Levering

Hurom HZS Alpha Slowjuicer 3rd Generation

Hurom HZS Alpha Slowjuicer 3rd Generation

Hurom HZS Alpha Slowjuicer 3rd Generation

NYHET: Hurom HZS Alpha Slowjuicer. Ny slowjuicer med 3. generations kvarn.

Lagerstatus: På lager

HZ-58230001

5 685,00 SEK

Köp nu

Klarna  Från 262,00 SEK /mån

Mer Info

Så går Hurom åter igen först i utvecklingen inom slowjuciers. Med den nya modellen HZS lanserar Hurom 3. generationens slowjuicer, som är den senaste tekniken i slowjuicing, även är kallat kallpressning.

Hurom HZS har fått namnet Alpha som refererar till den nyutvecklade 3. generationens kvarnteknologi som bygger vidare på 2. generationens kvarnsystem, som blev lanserat i slutet av 2014. Se filmen längre ner på sidan så får du en bra inblick i vilka förbättringar som gjorts.

Robust professionell design och enkel användning

Hurom HZS bygger på erfarenheter av Huroms professionella slowjuicer H22 (16875:- sek). Den är gjord i samma rostfria stål, vilket gör den enkel att rengöra och är motståndskraftigt mot stötar och slag.  HZS är lätt att använda med sin eleganta pek-skärm med inbyggd LED display. Många av funktionerna är i allmänhet det samma som på den robusta och professionella H22’an – men priset är bara en tredjedel!

Ny 3. generations kvarn och snigel

Hurom har arbetat vidare med formen på kvarnsnigeln för att öka effektiviteten ytterligare. Det gör det möjligt att använda den längre och med större utdelning. Kvarnen arbetar fortfarande bara i 45 varv i minuten, vilket Hurom har erfarenhet ger bäst resultat. Hela slowjuicerns konstruktion är förbättrad för att underlätta montering och rengöring.

Långsamt roterande silikonblad

Silikon-bladen roterar nu bara med 17 varvtal i minuten, vilket säkrar att juicen blir ordentligt blandad utan skum samtidigt som de förhindrar juicen att löpa ut över kanten på juicetrumman. Trumman är som vi känner från tidigare utgåvor utrustad med en juice-propp. Den gör det möjligt att stänga för juicen att rinna ut och pressa 800-1000 ml juice åt gången.

Tillbehör för att göra sorbetglass och smoothies

Det medföljer en helt nyutvecklad juice-trumma för att göra sorbetglass med din HZS. Denna trumma kan du använda till att göra din favoritglass och läckra smoothies.

Genomskinlig tratt

Precis som vi har sett på den professionella utgåvan av HZS, är tratten nu genomskinlig. Det betyder att du kan se hur råvarorna arbetar sig ner i tratten och kan på det sättet följa med i processen utan att överfodra kvarnen.

Hurom HZS levereras med 2 filtersilar samt tillbehör för att kunna göra glass. Utöver medföljer diverse rengöringsborstar och behållare till juice och fruktkött.

Här kan du se en video som demonstrerar hur den nya 3. generationens kvarn fungerar i praktiken:

Vi ser fram emot att skicka ut den nya Hurom HZS 3rd Generation slowjuicer på marknaden primo juni 2017.

Produktdata

  • Højde: - 44,6 cm.
  • Bredde: - 19,9 cm.
  • Dybde: - 28,3 cm.
  • Vægt: - 5,3 kilo
  • Produktgaranti: - 10 år på motor / 5 år på øvrige dele
  • Juicer proces: - Slow Masticating
  • Omdrejninger/minut: - 45
  • Kværnsystem (vertikal) - 3. Generation - GE Ultem
  • Hul til råvarer, dimension: - 45 x 40 mm.