Witt by Kuvings Chef CS610 - Whole Slow Juicer

CS610

Ny produkt

NYHET: Witt by Kuvings Chef CS610 är en slowjuicer från Kuvings som ägnar sig åt professionell användning med en kapacitet på upp till 40 liter juice i timmen.

Witt by Kuvings Slowjuicer

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

13 995,00 SEK inkl.

Mer information

Chef CS610 Whole Slow Juicer är en slowjuicer från Kuvings som ägnar sig åt professionell användning i juicebarer och i mindre produktionsföretag.
Kuvings Chef CS610 kan pressa upp till 40 liter i timmen och motorn tål 8 timmars kontinuerlig drift. Den skiljer sig från övriga slowjuicers från Kuvings genom att ha en väsentligt kraftigare komponent-kvalitet som tål professionell användning.

Det är relevant att påpeka följande egenskaper hos Chef CS610:

Tratten har en diameter på hela 88 mm.

Hålet för råvarorna på tratten har en diameter på nästan 9 cm vilket betyder att man inte måste skära råvarorna i små bitar, utan i realiteten kan få i hela frukter och grönsaker direkt i kvarnen. Det sparar mycket tid i jämförelse med andra slowjuicers som inte är avsedda för professionellt bruk.

Tratten är försedd med ett säkerhetslock som förhindrar fingrarna att komma in i kvarnen.

8 timmars kontinuerlig drift

Kuvings Chef CS610 är utrustad med en kraftfull motor som tål 8 timmars oavbruten användning. En förutsättning är dock att man med jämna mellanrum rengör trumman från pulprester.

Kuvings Chef CS610 påminner på många sätt om den nya Sana Horeca 909 juicer, som vi ser fram emot att lansera i november 2016. Den största skillnaden är att Sana Horeca 909 levereras med två kompletta juicer-enheter, vilket gör det möjligt att växla mellan två typer av juice utan att det behövs rengöras. Kuvings Chef CS610 levereras med en juicer-enhet. I detta sammanhang är det också relevant att nämna Hurom HW Professional Slowjuicer som levereras med hela tre kompletta juicer-enheter!

Kuvings Chef CS610 kommer med en läcker receptbok med massor av inspiration till goda drinkar och smoothies.

Observera att du inte kan rengöra maskinens delar i diskmaskinen och om du vill pressa frusen frukt bör du låta råvarorna tina i rumstemperatur i 15-20 minuter innan pressning.

 

Datablad

Højde: 51,5 cm
Bredde: 18,3 cm
Dybde: 26,0 cm
Vægt: 9,1 kilo
Strømforbrug: 200 W
Produktgaranti: 12 måneder ved professionel brug
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 50
Kværnsystem (vertikal) 2. Generation - GE Ultem
Hul til råvarer, dimension: 88 mm Ø + ekstra