Hurom HAA Alpha 3rd Generation Slowjuicer

Ny

NYHET: Hurom HAA/H26 Alpha Slowjuicer. Ny slowjuicer med 3. generations kvarn.

Mer detaljer

På lager

Klarna  Från 212,00 SEK /mån

4 595,00 SEK

Mer information

Så går Hurom åter igen först i utvecklingen inom slowjuciers. Med den nya modellen H26 lanserar Hurom 3. generationens slowjuicer, som är den senaste tekniken i slowjuicing, även är kallat kallpressning.

Hurom HAA/H26 har fått namnet Alpha som refererar till den nyutvecklade 3. generationens kvarnteknologi som bygger vidare på 2. generationens kvarnsystem, som blev lanserat i slutet av 2014. Se filmen längre ner på sidan så får du en bra inblick i vilka förbättringar som gjorts.

Robust design och enkel användning
Hurom H26 kommer i et strømlinet design, hvilket giver slowjuiceren et elegant udtryk. Vi har valgt at tage modellen ind i to forskellige farver, nemlig svart og sølvgrå. Betjeningen er supernem og sker på den store tænd/sluk knap på ryggen af maskinen. Hurom H26 er nem at flytte rundt med, da den har integrerede håndtag forneden i hver side af kabinettet.

Ny 3. generations kvarn och snigel
Hurom har arbetat vidare med formen på kvarnsnigeln för att öka effektiviteten ytterligare. Det gör det möjligt att använda den längre och med större utdelning. Kvarnen arbetar bara i 43 varv i minuten, vilket Hurom har erfarenhet ger bäst resultat. Hela slowjuicerns konstruktion är förbättrad för att underlätta montering och rengöring.

Långsamt roterande silikonblad
Silikon-bladen roterar nu bara med 17 varvtal i minuten, vilket säkrar att juicen blir ordentligt blandad utan skum samtidigt som de förhindrar juicen att löpa ut över kanten på juicetrumman. Trumman är som vi känner från tidigare utgåvor utrustad med en juice-propp. Den gör det möjligt att stänga för juicen att rinna ut och pressa 500 ml juice åt gången.

Tillbehör för att göra sorbetglass och smoothies
Det medföljer en helt nyutvecklad screen för sorbetglass. Denna screen kan du använda till att göra din favoritglass och läckra smoothies.

Genomskinlig tratt
Precis som vi har sett på den professionella H22, är tratten nu genomskinlig. Det betyder att du kan se hur råvarorna arbetar sig ner i tratten och kan på det sättet följa med i processen utan att överfodra kvarnen.

Hurom H26 levereras med 1 standard filtersil samt tillbehör för att kunna göra glass. Utöver medföljer diverse rengöringsborstar och behållare till juice och fruktkött.

Här kan du se en video som demonstrerar hur den nya 3. generationens kvarn fungerar i praktiken:

Vi ser fram emot att skicka ut den nya Hurom H26 på marknaden.

Datablad

Højde: 40,7 cm.
Bredde: 18,0 cm.
Dybde: 22,3 cm.
Vægt: 4,8 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 10 år på motor / 5 år på övrige delar
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 43
Kværnsystem (vertikal) 3. Generation - GE Ultem
Hul til råvarer, dimension: 45 x 40 mm.