Omega MMV-702 MegaMouth Slowjuicer

OM/MMV702S

1-2 vardagar

Omega MMV-702 MegaMouth slowjuicer med extra brett inmatningsrör i den vanliga toppkvalitén från Omega.

Mer detaljer

På lager

6 895,00 SEK inkl. moms

Mer information

Omega MVV-702 MegaMouth slowjuicer är en spännande nyhet från Omega som fram för allt skiljer sig från andra Omega och Hurom slowjuicers, genom den stora öppningen för råvarorna, därav namnet MegaMouth. 

Fördelen med den stora öppningen på 78 mm är uppenbar – Du kan lägga i större delar frukt och grönt, vilket minimerar arbetet med att skära råvarorna i små bitar som man har behövt göra på modellerna med mindre hål. 

Anledningen till att Omega först nu lanserar en modell med ett stort inmatningshål, är att det har tagit tid att hitta en lösning som var säkerhetsmässig, så att barn inte riskerar att få ner fingrarna i kvarnen. 

Så med den nya MegaMouth MMV-702 slowjuicer, så erbjuder Omega nu det snabbaste och enklaste sättet att tillverka kallpressad juice i ditt eget kök. Juicemaskinen är också i den enastående Omega toppkvalitén, som inte kan matchas med andra tillverkare. 

Extra brett hål för råvarorna
Diametern på hålet för råvarorna är hela 78 mm, vilket är mer än dubbelt så brett som övriga slowjuicers från Omega och Hurom. Det betyder som nämnt, att du använder mindre tid på att skära frukt och grönt i små bitar innan juicning. 

Vi rekommenderar dock fortfarande, att du skär råvarorna i lite mindre bitar än hålets storlek då utdelningen av råvarorna ökar om det inte är för stora bitar som körs igenom. I realiteten kan du lägga ner ett helt äpple så länge det inte är större än 78 mm, det blir nämligen skuret på väg ner genom tratten, men det ska pressas ganska hårt med ”pushern” för att få det igenom vilket är ett bra argument för att skära det i fjärdedelar. 

Kraftfull motor
Som alla Omega juicers, så är också modell MMV-702 utrustad med en riktigt kraftfull elmotor, som har den nödvändiga kraften att kallpressa även hårda rotfrukter vid de låga varvtal (60/minut) som den kör med. Just de låga varvtalen säkerhetsställer en effektiv pressning och hög utdelning av råvarorna, där vitaminer och enzymer bevaras bäst möjligt. 

Den kraftfulla motorn betyder också att Omega juicern är ganska tyst – faktiskt kommer det mesta av ljudet inte från motorn utan från ett ’smaskande’ ljud när kvarnen tuggar sig igenom råvarorna. 

Extra filterskärmar
Omega MMV-702 levereras med en standard filtersil, men utöver får du dessutom två extra skärminsatser som du kan använda när du ska göra nötsmör, barnmat eller sorbetglass. Det gör att du plötsligt får mycket fler användarmöjligheter.

Enkel rengöring
Omega MegaMouth MMV-702 är enkel att rengöra – de roterande bladen invändigt i juicetrumman håller filtersilen ren under juicning, vilket är den största delen av rengöringen. De andra delarna ska bara sköljas under rinnande vatten och rensas med hjälp av de medföljande specialborstarna. 

Smart dropp-stop
När du stänger för den kraftiga dropp-stopp knappen på juicetrumman, så droppar det inte ner på din köksbänk. Men du kan också använda knappen för att stänga för utloppet, så att juicen stannar i juicetrumman och blir välblandad innan du öppnar och låter den rinna ner i ett glas eller en kanna. 

Här kan du se en noggrann video genomgång av Omega MegaMouth MMV-702 slowjuicer från våra vänner på EUjuicers:

Hos Safter.se hittar du hela sortimentet av Omega Juicers.

Datablad

Højde: 44,6 cm
Bredde: 20,8 cm
Dybde: 22,8 cm
Vægt: 6,9 kilo
Strømforbrug: 240 W
Produktgaranti: 10 år på motor / 3 år på dele
Juicer proces: Slow masticating
Omdrejninger/minut: 60
Kværnsystem (vertikal) 2. Generation - GE Ultem
Hul til råvarer, dimension: Ø 78 mm.

Trust banner